Nastavení soukromí a cookies

Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami. Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.

Nastavení soukromí a cookies

Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami. Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.

Dejte nám prosím vědět, která data nám a našim partnerům dovolíte zpracovat.


Technická data

Trvale zapnuto

Webové stránky potřebují technická data pro správné fungování. Bez těchto dat by nebylo možné například vyhledávat, přehrát video nebo dokončit objednávku v e-shopu.

Analytické a statistické údaje

Analytické a statistické údaje nám pomáhají pochopit, jaké funkce jsou vaše oblíbené, co nám na webu nefunguje, jaké zařízení pro prohlížení stránek používáte a mnoho dalších.

Marketingové údaje

Marketingová data nám prozradí, na které reklamy jste klikli nebo jak jsou naše kampaně na sociálních sítích úspěšné.

Zavřít
Navštívit E-shop

Receptář

Roastbeef s rukolovým salátem a hořčičnou zálivkou

Ingredience:

salát:

1 balení rukoly
1 balení salátu (mix)
6 ks cherry rajčátek

hořčičná omáčka:

1 PL medu
3 PL dijonské hořčiče
6 PL olivového oleje
pár kapek citronové šťávy
sůl
pepř

roastbeef:

1 kg masa (hovězí roštěnec)
1 ČL soli
1 PL oleje
2 snítky tymiánu
30 ml červeného vína
1/4 ČL pepře

Postup přípravy:

Maso omyjeme a vysušíme papírovou utěrkou.
Na pánvi rozpálíme olej a položíme na něj maso, vhodíme snítky tymiánu a podlijeme vínem. Osmahneme ze všech stran, aby se nám maso zatáhlo.
Poté vložíme maso do plechu vyloženého pečícím papírem a dopékáme ještě 15 minut na 180 stupňů (dle výšky masa).
Po vyjmutí z trouby necháme maso odpočinout, posolíme, opepříme a nakrájíme na tenké plátky.
Salát vsypeme do mísy a promícháme s nakrájenými rajčátky.
Na zálivku prošleháme metličkou med, dijonskou hořčici, pár kapek citronové šťávy a 6 lžic olivového oleje. Osolíme a opepříme. Smícháme s připraveným salátem.
Salát se zálivkou servírujeme s připraveným roastbeefem.

Ke roastbeefu doporučujeme servírovat Frankovku rosé

Frankovka rosé

Frankovka rosé